PIF saa GrIFK:n vieraakseen syksyn päätteeksi

PIF ja GrIFK pelaavat kuluvan kalenterivuoden viimeisen ottelunsa kohdatessaan perjantai-iltana Paraisilla.

Vierailija Grani lähtee otteluun sarjataulukon viidenneltä sijalta allaan selvä voitto ÅIFK:sta. PIF puolestaan majailee edelleen nollakerhossa.

Paraislaisten edellinen kotiottelu viime viikonloppuna Atlas Vantaata vastaan antoi tappiosta huolimatta jotain positiivistakin. Tasaisuus PIF:n otteista kuitenkin yhä puuttuu.

– Meillä oli taas pari todella mustaa viiden minuutin jaksoa, jotka häviämme 7–8 maalilla. Se on kokemuksen puutetta, mutta parannamme koko ajan, PIF-valmentaja Joni Lindberg totesi Paraisten Kuulumisille.

Unkarilainen Norbert Nemeth ei jatka PIF:n joukkueessa eikä virolaisen Margus Varikin, 47, osallistuminenkaan ole jatkossa todennäköistä. Vahvistukset ovat mahdollisia jatkossa, mutta ainakaan vielä seuralla ei ole sen suhteen tiedotettavaa.

Joukkueitten kauden ensimmäinen kohtaaminen syyskuun lopulla Kauniaisissa päättyi GrIFK:n selvään voittoon maalein 37-16.

Ottelu Paraisilla alkaa perjantaina kello 18.30.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk