Siuntio

Kohti kautta: SIF

SIF
Kaudella 2015-16: Runkosarjan 7., putosi puolivälierissä Dickenille 0-3
Suomen mestaruuksia: 4

SIF:n viime kausi oli melkoista vuoristorataa. Parhaimmillaan joukkue ylsi erittäin hyviin esityksiin, mutta otteista puuttui tasaisuus ja kausi kaiken kaikkiaan jäi lievästi pettymyksen puolelle.

Siuntiolaiset lähtevät kauteen jonkin verran uudistuneella ja ennen kaikkea nuorella joukkueella. Tavoite on kuitenkin selkeästi ylöspäin.

– Pelaamme varmasti paremmin kuin viime kaudella. Tavoitteista ei ole tarkemmin puhuttu, mutta viime kaudesta lähdetään parantamaan, maalivahti Rony Leven linjaa.

Päävalmentaja Kaj Hagman uskoo mahdollisuuksiin parantaa, mutta pitää samalla jalat maassa.

– Tavoitteemme on enemmän pelillinen kuin tuloksellinen. Meillä on aluksi tähtäin pelillisessä esityksessä, viimekautisen jälkeen tulee realistiksi, Hagman myöntää Västra Nylandissa.

– Kun kaikki ovat kunnossa, pystymme haastamaan kaikki joukkueet. Pitää kuitenkin totuuden nimissä sanoa, että meiltä puuttuu leveyttä ja joukkue on todella nuori.

Viime kauden joukkueesta Jan Hagman ei ole enää mukana, Oliver Helander päätti panostaa keihäänheittoon ja Albert Rehnberg ei ole pelikunnossa.

Yksi mielenkiinnon kohde on Siuntion uusi halli, joka valmistui alkuvuodesta. Olosuhteet ovat kunnossa, mutta kotietu ainakin alkuun hiukan kysymysmerkki.

– Kenttä ja halli ovat toki parempia, mutta vanhasta hallista oli meille ehkä enemmän etua. Voi mennä hetki ennen kuin saamme samanlaisen kotiedun uuteen halliin, Leven sanoo.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.
Avainsanat:

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk