Kohti kautta: GrIFK

GrIFK
Kaudella 2015-16 (HC West): Runkosarjan 3., hopeaa, hävisi finaaleissa Cocksille 0-3
Suomen mestaruuksia: 3 (GrIFK 1, HC West 2)

Grankulla IFK teki paluun juurilleen täksi kaudeksi nimenmuutoksen myötä. Toistakymmentä vuotta HC Westin nimellä menestyksekkäästi pelannut seura jatkaa nyt ”vanhaan malliin” GrIFK:n nimen alla.

Suuria muutoksia nimenmuutos ei sinänsä merkinnyt, mutta päävalmentaja Mikko Koskue toivoo muutoksen tiivistävän paikallishenkeä entisestään.

– Toivottavasti hallissa näkyy että olemme taas Grani. Ei asia mikään käänteentekevä ole, mutta toivotaan että se parantaa yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuutta, Koskue miettii.

Pelilliselläkin puolella muutoksia on tapahtunut toki jonkin verran.

– Tavoite on aika lailla sama kuin viime kaudella, vaikka eri syistä menetimmekin viisi pelaajaa. Vain yksi uusi pelaaja on varsinaisesti tullut ulkopuolelta, joten haastava kausi on edessä. Meiltä löytyy kuitenkin joukkueesta leveyttä ja laatua jokaiselle pelipaikalle, Koskue arvioi.

Lähtijöitä Granissa ovat Oscar Berglund (ÅIFK), Simon Blomfeldt (Akilles), Daniel Lång (Akilles), Albert Rehnberg (SIF) ja Anders Genberg (lopettanut). Tulopuolella on puolestaan Alexander von Numers (HIFK).

Pientä jobinpostiakin GrIFK sai kauden alla Viron leiriltä, josta mukaan tarttui muutakin kuin kokemusta.

– Toistakymmentä pelaajaa sai streptokokkibakteerin ja onhan se vähän vaikuttanut, mutta kyllä kausi käyntiin saadaan ihan ok, Koskue vakuuttaa.

 

 

 


 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk