GrIFK ja Atlas Vantaa iskevät yhteen kauden avauksessa

SM-liigakausi 2016-17 käynnistyy Kauniaisissa lauantaina kello 16.00.

Atlas Vantaalla on edessä lauantaina kova avausvastus, kun suuntana on Kauniaisten luola, josta vantaalaisille ei ole herunut pisteitä. Vastustajana on viime kauden hopeamiehistöstä Westistä GrIFK:ksi muuttunut ryhmä.

– Kova matsi on varmasti tulossa, kuten aina luolassa. Ainakin se etu kotijoukkueella on, että sillä on takana enemmän harjoitusmatseja, kun joukkue kävi Virossa. Muuten en ihan tarkkaan tiedä, mikä Granin tilanne on, Atlas-kapteeni Tuomas Laitinen sanoo seuran verkkosivuilla.

GrIFK tosiaan kävi Virossa, mutta päävalmentaja Mikko Koskuen mukaan merkittävin anti oli 12 pelaajan tuliaisiksi tuoma streptokokkibakteeri, mikä on hiukan näkynyt myös harjoittelussa kauden kynnyksellä.

Atlas Vantaan osalta kysymysmerkit ovat ehkä kuitenkin suuremmat. Päävalmentaja Mikael Källmanin lähtö ja joukkueen rajut muutokset yhdistettynä vähäiseen harjoitusotteluiden määrään tekevät joukkueen iskukyvystä avausottelun alla melkoisen arvoituksen.

Vaikka luolan tilasto on Atlakselle synkkä, Koskuen mukaan kotijoukkueella ei ole varaa lähteä otteluun takki auki.

– Vaikka Atlaksen nykyjoukkueessa ei ole leveyttä, avausmiehistö on kuitenkin kovaa liigatasoa, Koskue sanoi.

GrIFK – Atlas Vantaa Kauniaisissa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk