Tappiottomat GrIFK ja Dicken kohtaavat

Kärkijoukkue Cocksin lisäksi ainoina kauden alkukierrokset tappioitta selvittäneet GrIFK ja Dicken iskevät yhteen lauantaina Kauniaisissa.

Granin saldoa tahraa ainoastaan avauskierroksella Atlas Vantaata vastaan pelattu tasapeli ja Dickenin tilillä puolestaan on kolmen voiton lisäksi tasapeli BK-46:tta vastaan.

Grani on kahdessa viime ottelussaan takonut taululle melkoiset murskaluvut, mutta vastassa ovat olleet vielä pisteittä olevat PIF ja Dynamo Riihimäki. Nyt vastus on ennakkoon selvästi kovempi ja taistelu puhtaan tappiosarakkeen säilyttämisestä molempien osalta takuulla kova.

Sähinää ilmassa on myös viime kausien historian myötä. HC Westin nimellä vielä viime kaudella pelannut GrIFK pudotti Dickenin välierissä, kun vuotta aiemmin osat olivat päinvastaiset. Viime kauden runkosarjassa Dicken puolestaan vei kaikki kolme kohtaamista nimiinsä.

Grani on alkukaudella puolustanut tiivisti ja päästettyjen maalien keskiarvo on 20:n tuntumassa.

– Hyökkäyksessä on vielä hakemista, arvioi päävalmentaja Mikko Koskue edellisottelun jälkeen.

Dicken hakee paitsi vierasvoittoa myös kahden henkilökohtaisen tasaluvun saavuttamista. Filip Söderlundilla on SM-liigamaaleja ennen lauantaita koossa 199 ja Max Granlundilla 95.

Ottelu Kauniaisten Luolassa alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk