ÅIFK isännöi lauantaina BK-46:tta

ÅIFK hakee kauden toista voittoaan ja BK-46 puolestaan asemien kohentamista kärjen tuntumassa joukkueitten kohdatessa lauantaina Turussa.

ÅIFK on pelannut alkukaudella tasaisia otteluita, joista kolme neljästä on päättynyt kuitenkin niukkaan tappioon. Turkulaisjoukkueen puristus ei ole aivan riittänyt täyttä aikaa.

BK-46 puolestaan on aloittanut kauden vahvasti. Tilillä on tappio kärkijoukkue Cocksille, mutta enempiä merkintöjä tappiosarakkeessa ei toistaiseksi ole. BK-46:n Oscar Kihlstedt on alkukaudella ollut todella tehokkaana ja viimeksi SIF:aa vastaan hän heitti hurjat 12 maalia.

– Totta kai on mukava onnistua maalinteossa, mutta kaikkein eniten pidän puolustuspelistä, jossa saa painaa kunnolla ja peli on fyysistä, Kihlstedt sanoi Västra Nylandille.

BK:n pelaajista Alex Lignell hätyyttelee 200 SM-liigamaalin rajaa. Tasaluvun täyteen saaminen on enää kahden maalin päässä.

Ottelu Samppalinnan palloiluhallissa alkaa lauantaina kello 14.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk