Kuva: FSC Media

Dynamo Riihimäki saa HIFK:n vieraakseen

Dynamo Riihimäki metsästää lauantaina kauden viidennessä ottelussaan ensimmäisiä pisteitään HIFK:n saapuessa vierailulle Riihimäelle.

Dynamon otteissa on ollut ajoittain hyviäkin merkkejä, mutta paketti ei ole pysynyt kasassa kokonaista 60-minuuttista.

– Vaihe kerrallaan peli hajoaa, eikä yhteistyö kentällä enää toimi. On paljon pieniä osa-alueita pelin sisällä, joita tehdään väärin, niihin paneudutaan seuraavilla viikoilla, totesi valmentaja Ville Viljanen edellisottelun jälkeen.

HIFK:n kausi alkoi kahdella tappiolla, mutta sen jälkeen ovat kaatuneet sekä SIF että ÅIFK viiden maalin erolla kumpikin. Pelkkää voittokulkua HIFK:n meno ei kuitenkaan ole ollut, sillä viikolla SIF maksoi kalavelkoja ja pudotti HIFK:n Suomen Cupista.

Oman mausteensa ottelulle tuo se, että HIFK:n Johannes Bargumilla on hieno rajapyykki haarukassa – 300. SM-liigamaali on vain yhden osuman päässä.

Ottelu Riihimäen Urheilutalolla alkaa lauantaina kello 14.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk