SIF isännöi Dickeniä lauantaina

Siuntiossa nähdään lauantaina alkukauden kärkipään koitos, kun SIF saa vieraakseen Dickenin.

SIF on koonnut alkukauden kuudesta ottelusta seitsemän pistettä ja Dickenin saldo näyttää kahta pistettä suurempaa pottia. Dicken kuuluu ennakkoon mestari-Cocksin kovimpiin haastajiin ja joukkueen vahvuudet tiedetään myös Siuntiossa.

– Heidän vastaiskupelinsä on vaarallista, joten meille on tärkeää ehtiä takaisin alas tarpeeksi nopeasti, SIF:n päävalmentaja Kaj Hagman mietti Västra Nylandissa.

Dicken kärsi kauden ensimmäisen tappionsa viikolla, kun Cocks haki pisteet Pirkkolasta. Dicken piti kuitenkin mestaria ahtaalla 40 minuuttia ennen kuin riihimäkeläiset karkasivat omille teilleen.

Dicken-ottelu on Hagmanin mukaan SIF:lle hyvä mittari tässä vaiheessa, kun sarjakausi on jo täydessä vauhdissa.

– Odotamme edelleen ensimmäistä ottelua, josta voisimme jälkeenpäin sanoa että peli oli hyvää 60 minuutin ajan. Jos pystymme siihen Dickeniä vastaan, on täysin mahdollista ottaa myös pisteitä.

Ottelu Folksam Arenalla alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk