HIFK saa haasteen nyt BK-46:lta kotikentällään

HIFK hakee lauantaina paluuta voittojen tielle BK-46:tta vastaan kärsittyään 119-vuotisjuhlaottelussaan viime viikonloppuna tappion kaimaseuralleen GrIFK:lle.

Tällä kaudella BK-46 puolestaan viettää 70-vuotisjuhliaan, ja joukkue onkin vahvistunut merkittävästi. Esimerkiksi Cocksin väreistä kasvattajaseuraansa palannut Andreas Rönnberg johtaa kokemuksellaan BK:n lisäksi myös Suomen maajoukkuetta.

Kuudessa pelissään BK-46 on kerännyt neljä voittoa (PIF, SIF, ÅIFK, Dynamo) ja menettänyt pisteitä vain kärkikaksikolle Cocksille (26-37) ja Dickenille (25-25). Yhdeksän pistettä riittää sarjan kolmanteen sijaan hopea-sämpylän Dickenin ja GrIFK:n välissä kolmikon jakaessa kakkospaikan tasapisteillä.

Karjaalaisten pelaaminen on ollut vahvaa ja myös valmennusjohto on esityksiin tyytyväinen.

– Pelaajat ovat ylpeitä tekemisestään ja kaikki tietävät, että kilpailu on kovaa. Valmentajalle on hieno tilanne, kun ei tarvitse jakaa pelaajille mitään vapaalippuja. Kaikkien pitää ansaita peliminuuttinsa, BK-luotsi Teddy Nordling sanoi Västra Nylandille.

HIFK:n pistepussi on puolestaan karttunut vasta kolmessa pelissä kuudesta. Tappiosarakkeessa on merkinnät kolmesta kärkijengistä Cocks, Dicken ja GrIFK, ja voittopuolella on yhtä monta viivaa Dynamosta, Åbosta ja Siuntiosta. Tällä kaudella vain neljän kärki mahtuu ylempään jatkosarjaan, joten kovin monelle kilpailijalle ei saisi samalla sarjakierroksella hävitä.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa lauantaina kello 15.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk