Cocks matkaa lauantaina Kauniaisten Luolaan

Cocksilla on edessä lauantaina viikon toinen ennalta hiukan hankalampi vierasottelu, kun tie vie GrIFK:n vieraaksi.

Viikon ensimmäisen esteen Cocks selvitti lopulta tyylikkäästi karattuaan toisella puoliajalla selvään voittoon Dickenistä.

Jobinpostiakin Cocks sai viikolla, kun selvisi että pelinrakentaja Viktor Kovalenko joutuu pitkälle sairaslomalle. Kovalenko loukkasi nivusensa Baltian liigan ottelussa VHC Sviesaa vastaan ja tutkimuksissa paljastui vamman vaativan leikkaushoitoa. Toimenpide suoritettiin onnistuneesti kuluvan viikon torstaina ja Kovalenkon odotetaan palaavan Cocksin harjoitusvahvuuteen tammikuussa.

– Viktor on tärkeä pelaaja meille ja hänen poissaolonsa tulee kasaamaan paljon kuormaa ja vastuuta Aliaksandr Bachkon harteille. On valitettavaa ettei Viktor pysty auttamaan joukkuettamme osaamisellaan ja kokemuksellaan loppuvuoden tärkeissä peleissä.

– Nyt meidän täytyy nostaa joku toinen pelaaja tarvittaessa paikkaamaan häntä ja tehdä entistä kovemmin töitä koko joukkueen voimin. Odotamme jo hänen paluutaan, päävalmentaja Gintaras Savukynas kommentoi tilannetta seuran verkkosivuilla.

Ratkaisevasti Kovalenkon poissaolo tuskin Granin urakkaa helpottaa, sillä Cocks on pelannut todella laajalla ryhmällä alkukaudesta ja onnistumisia on tullut usealle pelaajalle.

Granilla on kuudesta ottelusta vasta yksi tappio ja joukkueen puolustuspelaaminen on ollut hyvällä mallilla, mutta hyökkäyspelin kanssa Mikko Koskuen ryhmällä on vielä ollut hiukan tekemistä. Nyt onnistumisia tarvitaan molemmissa päissä, jos voitosta voittoon marssinutta Cocksia aiotaan horjuttaa.

Ottelu Kauniaisissa alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk