PIF ja Dynamo Riihimäki hakevat avauspisteitään

Vielä nollakerhossa olevat PIF Ja Dynamo Riihimäki iskevät yhteen lauantaina ja näin ainakin toinen joukkueista avaa kauden pistetilinsä.

Lauantain liigaottelun yhteydessä kokoontuu myös PIF:n kautta aikojen ensimmäinen miesten SM-sarjajoukkue. Joukkue käy yhdessä tutustumassa PIF-centeriin, ruokailemassa ja tulee esittelyyn kello 17.30 Puntissa alkavan ottelun alla.

– Tänne on tulossa väkeä Ahvenanmaalta, pääkaupunkiseudulta, Kuusankoskelta… Oikeastaan ympäri maata, kertoo tapahtumaa muutaman puhelinsoiton jälkeen kasaamaan ryhtynyt Bror Blomqvist Paraisten Kuulumisille.

Eräs iso syy kokoontumiseen on se, että joukkue haluaa tunnustaa väriä ja kannustaa omaa seuraansa.

– Meidän ensimmäinen kausi oli vaikea, emme voittaneet montaakaan ottelua, valmentaja Reidar Grönroos muistelee selaillessaan mustaa, vahakantista muistivihkoa. Siitä löytyy kaikki ottelutulokset siltä kaudelta – ja myöhemmiltäkin.

– Yhtäläisyyksiä tämän kauden joukkueeseen on paljon. Meilläkin oli nuori joukkue, jossa oli paljon 17-, 18- ja 19-vuotiaita nuoria, toteaa joukkueen oikea laituri Harry Henriksson.

Ottelu Paraisilla pyörähtää siis käyntiin kello 17.30 lauantaina.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk