Kaimaseuroilla Kauniaisissa vain kunnia pelissä

Grankulla IFK vie alemman jatkosarjan ykkössijan ja Åbo IFK jää neljänneksi – tämä on selvää, eikä joukkueitten lauantaisella kohtaamisella sarjatilanteen kannalta olekaan merkitystä.

Mistään ”turhasta” ottelusta ei kuitenkaan kannata puhua. ÅIFK:n kausi päättyy jatkosarjaan, mutta kauden viimeisissä otteluissa joukkue voi ajaa sisään jo uusia kuvioita ja kenties pelaajiakin tulevaa ajatellen.

GrIFK:n kausi sen sijaan jatkuu varmuudella puolivälierissä ja Granilla on nyt tilaisuus hioa kuvioitaan kuntoon ilman suurempia paineita. Päävalmentaja Mikko Koskue saattaa myös hiukan kierrättää miehistöään, tarjota lepoaikaa sitä tarvitseville ja toisaalta antaa pelituntumaa mahdollisimman laajalle ryhmälle.

Grani voitti sekä runkosarjassa että jatkosarjan aluksi niukasti Turussa ja selvemmin kotonaan. Jatkosarjan avauspelissä Grani oli karkaamassa jo selvään voittoon, mutta ÅIFK:n kiri nosti turkulaiset miltei tasoihin saakka. Tuo ottelu vajaan parin viikon takaa on varmasti kummankin mielessä ja tuo lisää motivaatiota lauantain kohtaamiseen.

Kamppailu Kauniaisten palloiluhallissa alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk