Dickenin vahva loppuveto liikaa BK-46:lle

Dicken ilmoittautui vahvasti mukaan taisteluun ylemmän jatkosarjan kakkossijasta kaadettuaan perjantaina vahvan toisen jaksonsa ansiosta BK-46:n  Karjaalla.

Dicken aloitti ottelun terävämmin, mutta BK-46 oli jälleen tasoissa numeroissa 5-5 ja tästä edettiin tasatahtia johdon vaihdellessa suuntaan ja toiseen. Vielä vajaa kahdeksan minuuttia ennen taukoa oltiin tasoissa, tästä BK kuitenkin nykäisi ja johti tauolle mentäessä viidellä maalilla.

Dicken lähti tauon alla kuromaan eroa kiinni maali maalilta ja nousi tasoihin viimein kun pelaamatta oli reilu 12 minuuttia. Viimeisen kymmenminuuttisen alussa Dicken puristi jo johtoon, eikä siitä enää luopunut, vaan nappasi tärkeät pisteet matkaansa.

BK-luotsi Teddy Nordling oli pettynyt tulokseen ja myös esitykseen.

– Hyökkäyspeli oli liian hermostunutta ja puolustuksessa emme saaneet kunnolla toimimaan yhteispeliä kenttäpelaajien ja maalivahdin kesken, Nordling totesi Västra Nylandin mukaan.

Ilmeet Dicken-leirissä olivat sen sijaan huomattavasti aurinkoisemmat.

– Tänään kaikki pelasivat joukkueen eteen poikkeuksellisella tavalla ja jokainen teki sen mitä pitikin, Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg kiitteli.

BK-46 – Dicken 31-34 (20-15)

Maalintekijät:
BK-46: Ben Weber 7, Oscar Kihlstedt 6, Andreas Rönnberg 6, Albert Lindholm 5, Timmy Thor 4, Linus Sjöman 2, Alex Lignell 1
Dicken: Max Granlund 11, Joacim Broman 5, Benny Broman 4, Filip Söderlund 4, Oskar Monnberg 3, Anton Rémy 3, Valdar Noodla 3, Jukka Kamula 1

LähiTapiola-tähtipelaajat:
Max Granlund, Dicken 3
Andreas Rönnberg, BK-46 2
Patrik Roslander, Dicken 1

2 min. ulosajot ja sulkemiset:
BK-46: Alex Lignell 1 x 2 min.
Dicken: Robin Granlund 1 x 2 min., Jukka Kamula 1 x 2 min., Valdar Noodla 1 x 2 min.

Erotuomarit: Jan-Erik Leandersson – Mikael Lindroos

Yleisöä: 645

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk