SIF hakee puolivälieräpaikkaa HIFK:ta vastaan

Taistelu viimeisestä puolivälieräpaikasta jatkuu vielä ainakin lauantaina, kun SIF saa vieraakseen HIFK:n.

HIFK haki viikolla pakon edessä voiton ÅIFK:sta ja kun SIF samaan aikaan kärsi tappion GrIFK:lle, on alemman jatkosarjan kakkossija ja samalla viimeinen puolivälieräpaikka avoinna. SIF pääsee hakemaan tuota paikkaa kotiyleisönsä edessä, sillä voitto takaisi kuudennen sijan siuntiolaisille.

SIF oli lähellä yllättää GrIFK:n viimeksi, mutta taukojohto suli lopulta muutaman maalin tappioksi. Esitys kapealla ryhmällä oli silti varsin hyvä, mutta tulos merkitsi panosten nousua lauantaille melkoisesti.

– Tuntuu olevan hiukan niin, että tänä vuonna meillä kaikki menee vaikeimman kautta. Emme saa mitään ilmaiseksi, kuvaili SIF-luotsi Kaj Hagman Västra Nylandille.

Runkosarjassa kumpikin voitti vierasottelunsa ja jatkosarjan alkajaisiksi SIF löylytti HIFK:ta peräti 12 maalilla – sekin vieraskentällä.

Ottelu Folksam Arenalla alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk