HIFK lauantaina GrIFK:n vieraana

Kauniaisten Luola on läpi vuosien ollut HIFK:lle erityisen vaikea paikka vierailla ja matka Kauniaisiin on edessä taas lauantaina.

Hävittyään alemman jatkosarjan avauksessa SIF:lle HIFK tarvitsee nyt jokaisen mahdollisen pisteen taistellakseen vielä puolivälieräpaikasta.

Otteet SIF:aa vastaan eivät HIFK-luotsi Kenneth Bäcklundia paljon hymyilyttäneet, mutta varsin vakavana oli myös Grani-kollega Mikko Koskue avausottelun jälkeen. Kauniaislaiset toki hakivat voiton ÅIFK:sta, mutta yli kymmenen maalin johdon miltei täydellinen sulaminen ei vaihtopenkillä miellyttänyt.

Molemmilla on siis näytettävää. Voitolla GrIFK tarraisi jo miltei lopullisesti kiinni puolivälieräpaikkaan ja vuosikausia kestäneen voitokkaan kotiputken puolustaminen HIFK-otteluissa toki myös motivoi kotijoukkuetta – ja sen katkaiseminen puolestaan vieraita.

Tammikuun lopulla Grani oli kotonaan vahvempi kahdeksan maalin erolla ja voitti myös aiemmin joukkueitten kohtaamisen Helsingissä.

Pallo pyörähtää peliin Kauniaisten Luolassa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk