Atlas Vantaa matkaa BK-46:n vieraaksi

Ylempi jatkosarja jatkuu lauantaina, kun kakkossijaan tiukasti viikolla tarrannut BK-46 saa vieraakseen Atlas Vantaan.

Atlas Vantaa ja BK-46 päätyivät viime viikolla Myyrmäessä tasapeliin värikkäitten vaiheitten jälkeen käsipalloilun SM-liigan runkosarjan päätöskamppailussa. Tulos jätti molemmille jossiteltavaa ja tyytymättömyyden aihetta.

Siksi lauantaina Karjaalla klo 16 pelattavassa ottelussa molemmilla on vahva revanssihenki. Atlakselle jäi hampaankoloon neljän maalin johdon menettäminen, ja BK voi jossitella, miksi piti menettää 41 sekuntia ennen loppua tullut yhden maalin johtoasema ennen Heikki Laitisen tasoitusosumaa 31-31:een.

BK-46 antoi keskiviikkona vakuuttavan näytön kukistamalla Pirkkolassa Dickenin 35-25.

– Ei ainoastaan voitto lämmittänyt, vaan myös tapa jolla se tuli, hienon ottelun BK-maalilla pelannut Martin Pråhl sanoi Västra Nylandille.

– Vaikka BK on kova kotikentällä, meillä on täydet mahdollisuudet voittoon, Atlas Vantaan päävalmentaja Johan Nyberg puolestaan totesi  seuran verkkosivuilla.

Samalla Nyberg palasi keskiviikon tappiolliseen Cocks-otteluun, johon kotijoukkue joutui ilman kolmea avainpelaajaa flunssa-aallon iskettyä rajusti. Suomalaisia petiin kaatava flunssa-aalto on osoittautunut joissain tapauksissa perin sitkeäksi. Siksi edessä saattaa olla tilanne, että vasta vähän ennen ottelua ratkeaa, ketkä ovat pelikuntoisia. Positiivista Atlakselle oli Cocks-ottelussa kuitenkin se, että avainpelaajien jättämien aukkojen kelpo paikkaajia löytyi.

Ottelu Sisu Arenalla Karjaalla alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk