Dynamo Riihimäki ja PIF ratkovat keskinäistä paremmuuttaan

Dynamo Riihimäki ja PIF ovat sarjataulukossa kahdella viimeisellä sijalla ja joukkueita erottaa kaksi pistettä ennen lauantaista kohtaamista.

Tuo kahden pisteen ero tulee nimenomaan joukkueitten keskinäisestä kohtaamisesta syksyllä, jolloin Dynamo haki voiton Paraisilta. Nyt sekä valmennus- että pelaajapuolelle vahvistuksia saanut PIF hakee kuittia tuolle tappiolleen.

– Selkeä tieto siitä mitä tehdä puolustuksessa, mitä tehdä hyökkäyksessä – selkeät roolit, ei se sen monimutkaisempaa ole, valmennusryhmään liittynyt Toni Kallio kuvaa alkukevään muutostrendiä Piffen-TV:llä.

Dynamolla on puolestaan ollut hiukan ongelmia joukkueen kasaamisessa. Edellisotteluun Atlas Vantaan vieraana Dynamo lähti viime hetken poisjääntien myötä vain kymmenen pelaajan voimin ja lisäksi seura tiedotti myöhemmin Niko Leikaman sopimuksen purkamisesta. Dynamon otteet Vantaalla olivat kuitenkin tappiosta huolimatta positiivisia.

– Lähtökohtiin nähden hyvä peli, joukkuetta luotsannut Janne Ikävalko totesi Dynamon Facebookissa.

Ottelu Riihimäen urheilutalolla alkaa lauantaina kello 18.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk