GrIFK ja BK-46 äärimmäisen tärkeässä ottelussa

GrIFK ja BK-46 taistelevat kumpikin paikasta ylemmässä jatkosarjassa ja joukkueitten kohdatessa runkosarjan viimeistä edellisellä kierroksella panoksia riittää.

BK-46:n osalta lähtökohta on sikäli selvä, että pistekin Kauniaisista varmistaa paikan neljän parhaan joukossa. GrIFK:lle voittokaan ei vielä takaa ylemmän loppusarjan paikkaa, toisaalta tappiokaan ei kariuta mahdollisuuksia lopullisesti.

On samalla hyvä muistaa, että runkosarjan keskinäisten otteluitten pisteet lasketaan mukaan loppusarjoissa, joten pelissä eivät ole ainoastaan sijoitukset. Joka tapauksessa sähköä on ilmassa joukkueitten iskiessä yhteen Kauniaisten Luolassa.

BK pääsee otteluun periaatteessa tuoreemmin jaloin, sillä Grani pelasi viikolla Cocksin vieraana – ja kärsi ensimmäisen tappionsa tämän vuoden puolella. Riihimäen ottelu oli kuitenkin jo keskiviikkona, joten isännilläkin on ollut kaksi välipäivää alla.

BK-46:lle iloa kauden ratkaisupelien alla tuo miltei vuoden sivussa olleen Timmy Thorin paluu edellisottelussa.

– Minulla on melkoisesti matkaa vielä ja suurin haaste on löytää ottelutempo. Nyt jaksan kymmenen minuuttia ja tunnen itseni ajoittain vanhaksi ukoksi. Palasin hiukan suunniteltua aikaisemmin juuri sen takia, että pystyisin auttamaan joukkuetta myöhemmin keväällä. Nyt hauskuus alkaa, Thor mietti Västra Nylandissa ratkaisupeleihin viitaten.

Marraskuussa Sisu Arenalla BK vei voiton viiden maalin erolla, mutta Kauniainen on perinteisesti ollut hankala paikka vierailla miltei joukkueelle kuin joukkueelle.

Ottelu Kauniaisissa alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk