Dicken pakkovoiton edessä Dynamo Riihimäkeä vastaan

Dicken lähtee keskiviikkoiseen runkosarjan päätösotteluun Dynamo Riihimäkeä vastaan sarjataulukon neljänneltä sijalta ja tarvitsee voiton tuon sijan säilyttääkseen.

Dicken on sarjataulukossa pisteen GrIFK:ta edellä, mutta tasapisteissäkin Grani nousisi niukasti Dickenin ohi, joten matemaattisilta toimituksilta ja Granin pelin tuloksen vilkuilulta välttyäkseen Dicken tarvitsee keskiviikon ottelusta voiton.

Alla Dickenillä on suhteellisen vakuuttavat voitot SIF:sta ja ÅIFK:sta, joten vire on sikäli kohdillaan. Dynamo puolestaan varmisti viikonloppuna runkosarjan yhdeksännen sijan kaatamalla PIF:n kotonaan. Ihan helpolla pisteet eivät irronneet.

– Hyvin kopissa sanottiin että ei vaan osata pelata johtoasemassa eikä osata voittaa. Tosi sähläämiseksi ja jäähyilyksi meni, Dynamo-luotsi Jani Pietiläinen kuittasi joukkueen Facebook-tilillä.

Marraskuussa Riihimäelle Dicken oli vähämaalisessa ottelussa parempi lukemin 19-25 ja lähtee myös nyt otteluun suosikkina. SM-liigakarsintaan valmistautuva Dynamo voi kuitenkin pelata vapautuneesti paineiden ollessa tyystin isäntien harteilla.

Ottelu Pirkkolassa alkaa keskiviikkona kello 19.00 ja on nähtävissä suorana lähetyksenä HBL.fi:ssa.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk