GrIFK hakee vain voittoa SIF:n vieraana

SIF isännöi runkosarjan päätöskierroksen ottelussa keskiviikkona vielä ylempään jatkosarjaan hamuavaa GrIFK:ta.

GrIFK lähtee otteluun sarjataulukon viidenneltä sijalta ja voi nousta vielä neljän joukkoon. Omissa käsissä ylemmän jatkosarjan paikka ei kuitenkaan enää ole. Joka tapauksessa Granille kelpaa keskiviikkona vain voitto ja sen jälkeen kauniaislaiset toivovat apuja vielä muilta.

SIF:lla pelissä ovat asetelmat alempaa jatkosarjaa varten. Voitto olisi kuitenkin arvokas, sillä ne kaksi pistettä SIF saisi myös mukaansa alempaan jatkosarjaan, jossa myös GrIFK:n kausi jatkuisi siinä tapauksessa varmuudella. Vastaava toki koskee kääntäen GrIFK:ta, mikäli voittokaan ei riittäisi ylemmän jatkosarjan paikkaan.

SIF-luotsi Kaj Hagman kaipaa joukkueelta ryhtiliikettä sitten edellisen ottelun, jossa tuloksena oli tappio Dickenille.

– Joukkuepeli ollut hyvää ja usein vain katselimme toisiamme, kuten esimerkiksi vapaaheitoissa. Odotin hiukan parempaa meiltä, Hagman sanoi Västra Nylandissa.

– Nyt teemme töitä ja pyrimme parantamaan.

Joukkueitten kohtaamisen marraskuussa Kauniaisissa vei GrIFK seitsemän maalin erolla.

Ottelu Folksam Arenalla alkaa keskiviikkona kello 19.00. VeikkausTV näyttää kamppailun suorana lähetyksenä.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk