Atlas Vantaa ja BK-46 jo ylemmän jatkosarjan tunnelmissa

Atlas Vantaa ja BK-46 varmistivat kumpikin paikkansa ylemmässä jatkosarjassa viikonloppuna ja runkosarjan päätöskierroksella ratkotaan nyt asetelmia jatkosarjaa varten.

Jatkosarjaan otetaan mukaan neljän joukkueen runkosarjan keskinäisten otteluitten pisteet, ja tilanne ennen Myyrmäen keskiviikon kamppailua on seuraava: Cocks 12, BK-46, 4, Dicken 4, Atlas Vantaa 2.

Siten keskiviikon kamppailu on varsinkin vantaalaisille äärimmäisen tärkeä. Atlas pääsisi voitolla jatkosarjaan tasapisteissä BK:n ja Dickenin kanssa. Tappio taas jättäisi Atlaksen takaa-ajajaksi. Cockshan on omissa kerroksissaan tappiotta.

Yläjatkosarjan kaksi parasta pääsevät suoraan välieriin, kun taas kolmonen kohtaa puolivälierissä alajatkosarjan kakkosen ja nelonen alajatkosarjan voittajan. Otteluparien voittajat jatkavat välieriin. Atlas Vantaan päävalmentaja Johan Nyberg tietää tilanteen perin hyvin.

– Eka pieni tavoite on saavutettu, ja yläjatkosarja alkaa käytännössä jo nyt, Nyberg sanoi.

Suomen kaikkien aikojen mestariseura BK-46 on muutaman laihan vuoden jälkeen palannut mitalikamppailuihin saatuaan muutaman muhevan vahvistuksen, joista pelinrakentaja Andreas Rönnberg on merkittävin. Hänen nimensä on ruksattu myös Nybergin taktiikkapapereissa. Kotiottelussaan marraskuussa BK otti voiton maalein 29-25.

– Vastakkain on kaksi joukkuetta, joilla on ollut tuulta purjeissa. En näe yhtään syytä, miksi meillä ei olisi täydet mahdollisuudet voittoon, Nyberg sanoi.

Kamppailu Myyrmäessä alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk