Dicken isännöi SIF:aa puolivälierien avauskoitoksessa

Dicken jäi niukasti ylemmässä jatkosarjassa kolmanneksi, pisteen päähän suoraan välieriin päässeen BK-46:n taakse. Näin ollen lauttasaarelaiset aloittavat kauden parhaat pelit jo sunnuntaina puolivälieräsarjalla SIF:ä vastaan

SIF päätyi alemman jatkosarjan kakkoseksi GrIFK:n taakse ja HIFK:n sekä ÅIFK:n eteen. SIF on perinteisesti ollut tiukka vastustaja etenkin kevään tosipeleissä. Nuori ja nälkäinen siuntiolaisnippu täyttää varmasti uuden hallinsa ja on erittäin vaikeasti voitettavissa juurikin vieraissa. Kotietu saattaa tässä sarjassa nousta arvoon arvaamattomaan, ja Pirkkolassa Dickenin on ehdottomasti pystyttävä kaivamaan voitot.

Dicken vei molemmat runkosarjakohtaamiset nimiinsä, Siuntiossa kahdella maalilla ja kotonaan yhdeksän maalin erolla.

– Toinen ottelu oli kuitenkin aika tasainen ja vasta lopussa se lipui meiltä käsistä. Otimme muutamia tarpeettomia jäähyjä, SIF:n päävalmentaja Kaj Hagman muisteli Västra Nylandissa.

Dicken on päässyt ylemmässä jatkosarjassa pelaamaan korkeatasoisia otteluita, jotka ovat taatusti vieneet lauttasaarelaisnipun peliä oikeaan suuntaan, SIF taas pääsi hieman helpommalla, toki GrIFK tarjosi kovan vastuksen, johon SIF ei pystynyt vastaamaan, mutta nyt onkin jo kyse täysin eri peleistä.

SIF pääsee joka tapauksessa puolivälieriin pääosin tervehtyneellä miehistöllä. Albin Järvisen ja Patrik Grönbergin tilanne on vielä kysymysmerkki, mutta Taavi Tibar on palaamassa riviin.

– Tuskin Taavi parhaassa vireessään on, mutta kuitenkin sellaisessa että hän pystyy pelaamaan pidempiä jaksoja kuin viimeksi, Hagman arvioi.

– Isossa kuvassa on joka tapauksessa selvää, että puolustus- ja maalivahtipelin pitää toimia Dickeniä vastaan. Toki on samalla tärkeää, että onnistumme hyökkäyksessä.

Puolivälierien avausottelu Dicken – SIF Pirkkolassa sunnuntaina kello 16.15. Välieriin pääsyyn tarvitaan kolme voittoa.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk