Cocks hakee kolmatta voittoa SIF:sta kotikentällään

Kauden SM-liigaa suvereenisti hallinnut Cocks on voiton päästä finaalipaikasta ja hakee tuota ratkaisevaa voittoa perjantaina kotikentällään SIF:aa vastaan.

Cocks sai edellisottelussa Siuntiossa tehdä tosissaan töitä voittonsa eteen. SIF johti kamppailua vielä toisen jakson alussa, kunnes Cocks karkasi ja otti lopulta suhteellisen selvänkin voiton.

– Cocksilla on leveä ryhmä ja heillä on mahdollisuus vaihtaa pelaajia toisin kuin meillä, SIF:n Theo Westerlund sanoi Västra Nylandille.

Cocksin maalitykki Teemu Tamminen osaltaan vahvistaa Westerlundin arvion ja lähtee katkaisemaan välieräsarjaa perjantaina.

– Siuntiossa ensimmäinen jakso oli ok peliä, mutta kun ruvettiin pelaamaan niin kuin todella osaamme, niin ero kasvoi aika nopeasti melkein kymmeneen maaliin. Kyllä perjantaina kotona on tarkoitus pistää sarja poikki. Meillä on kuitenkin joka pelipaikalle kaksi hyvää pelaajaa, joten vaihtoehtoja on, Tamminen totesi.

Ottelu Riihimäen urheilutalolla alkaa perjantaina kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk