BK-46:lla välieräsarja katkolla GrIFK:ta vastaan

BK-46 ja GrIFK kohtaavat perjantaina Karjaalla välieräsarjan kolmannessa ja kenties jo ratkaisevassa ottelussa BK:n johtaessa otteluvoitoin 2-0.

BK-46 vei ensimmäisen välierän kotonaan selvin lukemin, mutta toisessa kohtaamisessa Kauniaisissa voitosta taisteltiin viime minuutille saakka.  BK:n avainpelaajiin kuuluva Oscar Kihlstedt uskoo, että välieräsarja menee kuitenkin poikki perjantaina.

– Grankulla IFK:lla painaa jaloissa pitkä puolivälieräsarja Atlasta vastaan, joten he ovat väsyneitä. Mikään ei ole varmaa ennen kuin meillä on kolme voittoa, mutta ratkaisemme perjantaina Karjaalla, Kihlstedt sanoi Yle Sportenille.

Granin leirissä ei kirvestä kuitenkaan ole missään nimessä heitetty kaivoon.

– Uskon että voimme kääntää sarjan, olen uskonut niin alusta saakka. Pelaajien pitää uskoa myös siihen, vaikka lopulta usko on tuskin se joka ratkaisee, Koskue sanoi.

Yksi avainkysymyksistä Granin kannalta on Richard Sundbergin pelaaminen. Sundberg pelasi edellisottelussa vahvasti, mutta vietti ratkaisuhetket penkillä.

– Hän oli täysin loppu oltuaan sairauden takia kuukauden poissa, Koskue selvitti.

Ottelu Sisu Arenalla alkaa perjantaina kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk