Atlas Vantaalla selkeä tavoite Dynamo Riihimäkeä vastaan

Neljänneltä sijalta SM-liigan viikonloppuun lähtevä Atlas Vantaa hakee lisäpisteitä vankistaakseen paikkaansa ylemmässä jatkosarjassa, kun Dynamo Riihimäki saapuu vieraaksi lauantaina.

Kun Atlas Vantaa kukisti ÅIFK:n viime perjantaina Turussa 30-23, kentän iloisin mies oli Milos Maksimovic. Monestakin syystä. Pitkä toipilasaika polvileikkauksen jälkeen oli vihdoin ohi, Atlas voitti, ja miehen oma peli puolustuksen keskustassa Klaus Sarinin rinnalla kulki hienosti. Ansaitusti tuli kehuja päävalmentaja Johan Nybergiltäkin.

– Tuntuu upealta, aivan suurenmoiselta. Aivan puhkun intoa, Maksimovic hihkui Atlas Vantaan verkkosivuilla.

– Yhteistyö Klasun kanssa sujui hienosti, vaikka emme ole koskaan aikaisemmin pelanneet yhdessä.

Lauantaina Maksimovic pääsee esiintymään ensimmäisen kerran kotiyleisölle, kun Atlas Vantaa kohtaa Dynamo Riihimäen Myyrmäen Urheilutalossa.

Jo edellisessä kotiottelussa Maksimovic oli kokoonpanossa, mutta päävalmentaja Johan Nyberg antoi hänen ottaa ensituntumaa vain penkillä.

Atlas on lauantaina ehdoton suosikki taistellessaan pääsystä neljän joukkueen yläloppusarjaan, kun vastaan tulee SM-liigan viimeistä edellisenä oleva miehistö.

Maksimovicilla ja Nybergillä on perin yhteneväinen käsitys, mistä on kysymys: joukkueen on keskityttävä täysipainoisesti omaan peliin eikä vastustajaa saa aliarvioida. Lokakuun vieraspelin Atlas hoiti numeroin 28-22.

– Sitten vastus koveneekin, Maksimovic sanoi tarkoittaen runkosarjan kahta viimeistä ottelua, joissa vastustajina ovat HIFK (vieraissa 11.2) ja BK-46 (kotona 15.2.).

– Toivon, että pystyn auttamaan joukkuetta. Ei ole ihan helppoa hypätä mukaan, kun joukkueen peli on kulkenut.

Ottelu Myyrmäen urheilutalolla alkaa lauantaina kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk