PIF ja ÅIFK kauden toisessa Varsinais-Suomen derbyssa

Pargas IF ja Åbo IFK kohtaavat toisen kerran kuluvalla kaudella lauantaina, kun edessä on Varsinais-Suomen derby Paraisilla.

Lähtökohta otteluun on selkeä. PIF hakee kauden avauspisteitään ja nousua pois jumbosijalta, ÅIFK:lle voitto merkitsisi puolestaan käytännössä varmasti paikkaa kahdeksan parhaan joukossa ja jatkosarjassa.

Kauden ensimmäisen derbyn vei ÅIFK kotiyleisönsä edessä lokakuun lopussa selvästi 11 maalin erolla, joten PIF:lla on nyt kalavelkoja maksettavana.

Paraislaisten peliä on läpi kauden leimannut epätasaisuus. Otteluitten sisälle mahtuu hyviä jaksoja, mutta mustat hetket vaikuttavat kokonaisuuteen ja siksi pistepussi näyttää edelleen nollaa. Viimeksi Siuntiossa PIF taisteli tasapäisesti SIF:aa vastaan avausjakson, mutta putosi sen jälkeen nopeasti kyydistä.

ÅIFK:llakin on kuluvan vuoden puolella vielä pistetili avaamatta, mutta turkulaiset ovat pystyneet tähän saakka kääntämään tärkeät kamppailut edukseen ja lähtevät keskiviikon otteluunkin suosikkeina.

Ottelu Paraisilla alkaa kello 19.00 lauantaina.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk