Atlas Vantaa ja Dicken metsästävät tärkeää voittoa

Atlas Vantaa ja Dicken kohtaavat keskiviikkona Myyrmäessä ottelussa, jossa pisteet ovat kummallekin äärimmäisen tärkeitä.

Atlas Vantaalla on SM-liigassa takana poikkeuksellinen viikko: kaksi peräkkäistä tappiota (Cocks ja BK-46). Niin on tapahtunut vain kerran kuluvalla kaudella, syyskuussa (Cocks ja Dicken).

Nyt on vantaalaisittain korkea aika kääntää suunta, kun Dicken tulee Myyrmäen Urheilutaloon keskiviikkona ylemmän jatkosarjan tärkeään kamppailuun. Dicken ei ole enää tällä kaudella ollut entisenlainen vauhtijoukkue ja Atlakselle likimain painajaismainen vastustaja. Ylemmän jatkosarjan Dicken avasi selkeällä tappiolla BK-46:lle.

Joulukuussa Dicken joutui poistumaan Myyrmäestä 23-26-tappio niskassaan. Nyt panoksena on yläjatkosarjan kolmas tila, kun BK on karkaamassa kakkoseksi. Tilanne ennen keskiviikon kierrosta: Cocks 14, BK-46 9, Dicken 4, Atlas Vantaa 3.

Kahteen viime otteluun Atlas joutui vaihtelevalla kokoonpanolla sairastelujen ja loukkaantumisten takia.

– Hyvä asia näissä otteluissa oli se, että kentälle päässeet uudet kaverit täyttivät ruutunsa. Kukaan ei pettänyt. Se antaa meille mahdollisuuden leveämpään materiaaliin kevään matseissa, Atlas Vantaan päävalmentaja Johan Nyberg sanoi tyytyväisenä seuran verkkosivuilla.

Päävalmentaja Nyberg on optimistinen ja uskoo suojatteihinsa, mutta ei halua haihatella turhia.

– Jos Atlas voitti Dickenin ensimmäisen kerran neljään ja puoleen vuoteen, ei se muuta kokonaiskuvaa. Dicken on ennakkosuosikki, Nyberg sanoi.

Ottelu Myyrmäessä alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk