GrIFK:lla alemman jatkosarjan voitto katkolla SIF:aa vastaan

Alemman jatkosarjan kärjessä pistemenetyksittä jatkava GrIFK voi varmistaa sarjan ykkössijan jo keskiviikon vierasottelussa SIF:aa vastaan.

GrIFK:lle riittää pistekin alemman jatkosarjan ykkössijan sinetöimiseen ja sitä myötä puolivälieräpaikkaan ylemmän jatkosarjan nelosta vastaan. Puolivälierissä Grani on jo varmasti.

Ilmaisia pisteitä Folksam Arenalta ei kuitenkaan varmasti ole luvassa. Kahdella voitolla jatkosarjan avannut SIF on saanut palasia loksahtamaan kohdilleen ja haluaa niin ikään varmistaa paikkansa puolivälierissä. Eroa HIFK:hon on nyt neljä pistettä, joten vielä paikka kuuden joukossa ei ole varma.

– Teimme sen mitä piti ja voitimme lopulta. Meidän pitää saada kuitenkin teknisten virheiden määrä pienemmäksi, sillä päästimme nyt vastustajan muutamiin tarpeettomiin vastaiskuihin, SIF-luotsi Kaj Hagman mietti viikonlopun ÅIFK-voiton jälkeen Västra Nylandissa.

SIF on löytämässä vaarallisen tutkaparin Theo Westerlundista ja pitkän loukkaantumisen jälkeen paluun tehneestä Ardo Punasta. Kumpikin iski kymmenen maalia ÅIFK:ta vastaan.

– Se on tärkeää ja jos meillä olisi vielä mahdollisuus kierrättää pelaajia linjalla, tilanne olisi todella hyvä, Hagman arvioi.

Ottelu Siuntion Folksam Arenalla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk