BK-46 haastaa Cocksin kotonaan

Ylemmän jatkosarjan kärkikamppailu pelataan keskiviikkona Karjaalla, kun tukevan otteen kakkossijasta ottanut BK-46 saa vieraakseen puhtaalla pelillä yhä olevan kärkijoukkue BK-46:n.

BK-46 on avannut ylemmän jatkosarjan kahdella voitolla ja on tiukasti kiinni kakkossijassa ja suorassa puolivälieräpaikassa. Viikonloppuna kaatui Atlas Vantaa tiukkojen vaiheiden jälkeen.

– En mieti turhaan liikaa sarjataulukkoa, vaan otan pelin kerrallaan. Totta kai kuitenkin tällaisten otteluitten voittaminen on hyvä asia, kun peli ei ole parhaimmillaan, BK-luotsi Teddy Nordling mietti Västra Nylandissa.

Cocks puolestaan pelasi viikonloppuna Baltian liigaa ja kaksi voittoa Liettuassa sinetöivät riihimäkeläisten lohkovoin puhtaalla pelillä. Ihan parhaaseensa Cocksin ei tarvinnut voittojen eteen venyä ja vaikka takana on raskas matka, ottelut tuskin liikoja painavat enää keskiviikkona.

Jos BK:lla ei ollut paras päivänsä Atlas Vantaata vastaan kentällä, niin Sisu Arenan lehtereillä yleisö alkaa olla jo lähellä pudotuspelivirettä. Kokenut Ben Weber uskoo joukkueenkin pääsevän samaan tunnelmaan.

– Nythän hauska todella alkaa ja lehtereillä on tosiaan hyvä tunnelma, juuri kuten pitää ollakin, Weber totesi.

Ottelu Sisu Arenalla pyörähtää käyntiin keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk