BK-46 puristi voiton ÅIFK:sta

BK-46 sai tehdä täyden päivätyön lauantaina ennen kuin tiukasti kampoihin pannut ÅIFK kukistui Samppalinnan palloiluhallissa.

Ottelu Turussa alkoi tasaisissa merkeissä ja tasalukemissa oltiin vielä numeroissa 6-6. Tämän jälkeen BK sai hienoisen otteen pelistä, mutta ÅIFK puristi uudestaan rinnalle. Taukoa vietettiin kuitenkin jälleen vieraiden kahden maalin johdossa.

Toisen puoliajan alussa maalit olivat kortilla, kunnes BK nykäisi neljän maalin johtoon, mutta ÅIFK ei antanut periksi. Vähä vähältä BK alkoi kuitenkin lisätä johtoaan ja jakson puolivälissä ero oli viisi maalia. ÅIFK roikkui kuitenkin tiukasti tuntumassa ja kävi vielä kahden maalin päässä, mutta ei päässyt lähemmäs ja pisteet matkasivat vieraiden matkaan.

ÅIFK-valmentaja Besim Qerimi näki mahdollisuuksia olleen parempaankin tulokseen.

– Tänään oli kaikki auki. Toisella puoliajalla tuli turhia virheitä, peli ratkesi siihen. Vierailla oli enemmän pelaajia. Toffe [Nyström] toi voimaa puolustukseen.

– Ihan ok peli, harmi ettei ollut enemmän pelaajia toisella puoliajalla, Qerimi sanaili.

BK-46:n valmentaja Teddy Nordling  ei suorastaan innosta hyppinyt esityksen vuoksi, mutta pisteet maistuivat.

– Ehkä ei kauden paras matsi, hieman katkonaista peliä. Emme päässeet omalle tasolle, mutta Åbolta hyvä suoritus. On raskasta pelata kaksi peliä viikossa, mutta olen tyytyväinen kahteen pisteeseen, Nordling ynnäsi.

– Puolustuspelimme toimi ja voitimme pelin, tiivisti puolestaan ottelun vakuuttavin pelaaja BK-maalivahti Niklas Zweigberg.

ÅIFK – BK-46 19-25 (10-12)

Yleisö: 150

Erotuomarit: Mikael Lindroos ja Jan Rönnberg

Maalintekijät:
ÅIFK: Frans Lindholm 5, Fredrik Lunden 5, Niklas Manderoos 4, Samuel Alexandersson 3, Daniel Eriksson 1, Christoffer Nyström 1
BK-46: Timmy Thor 5, Janne Korpimäki 5, André Udd 4, Albert Lindholm 4, Alex Lignell 3, Victor Westerlund 2, Oscar Udd 2

Varoitukset:
ÅIFK: Fredrik Lunden, Frans Lindholm, Christoffer Nyström
BK-46: Timmy Thor, Robin Mattsson, Alex Lignell

Ulosajot:
ÅIFK: Frans Lindholm, Niklas Manderoos, Christoffer Nyström
BK-46: Timmy Thor, Kenneth Dahlberg, Alex Lignell

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Niklas Zweigberg, BK-46
** Axel Lindberg, ÅIFK
* Fredrik Lunden, ÅIFK

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk


2 Vastaukset
 1. Janne
  Janne says:

  Live Score-pöytäkirjassa hieman kummalliset nämä torjunnat, molemmilla joukkueilla seitsemän torjuntoja tehnyttä pelaajaa.

  • tbrmedia
   tbrmedia says:

   Kieltämättä näytti aika lailla epätodennäköiseltä. Selvityksen alla oliko kirjausvirhe vai tekninen vika – joka tapauksessa ihan noin se ei ole voinut mennä. Kiitos huomiosta.

Kommentointi on suljettu.