HIFK isännöi Dynamo Riihimäkeä

Sarjataulukon neljäntenä majaileva HIFK saa lauantaina iltapäivällä vieraakseen jumbosijaa miehittävän Dynamo Riihimäen.

HIFK sai viikolla todella katkeran tappioputkensa poikki, kun kahden viime sekuntien tappion jatkeeksi irtosi voitto Atlas Vantaasta sijoitusten kannalta tärkeässä ottelussa.

Dynamo Riihimäen edelliset ottelut HC Westia ja viikolla SIF:aa vastaan ovat sujuneet puolestaan kaikkea muuta kuin toivotusti. Vastustaja on karannut tavoittamattomiin jo hyvissä ajoin ja Dynamolle on jäänyt enemmän tai vähemmänpelkkä statistin rooli.

HIFK on lauantain kamppailussa selkeä ennakkosuosikki. Kauden avauskierroksella vastaavassa ottelussa Helsingissä HIFK latoi taululle selkeät 37-16-lukemat. HIFK-leirissä Dynamoa ei kuitenkaan oteta kevyesti, sillä muistissa on varmasti marraskuussa Riihimäellä pelattu 30-30-tasapeli.

Pieni lisäporkkana kotijoukkueelle on tarjolla luultavasti jo ottelun alkupuolella. HIFK on nimittäin vain kolmen maalin päässä 500 tehdyn maalin rajasta kuluvalla kaudella.

Ottelu Helsingin urheilutalolla alkaa lauantaina kello 17.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk