Kohti kautta: Atlas Vantaa

Viime kauden nelonen Atlas Vantaa lähtee kauteen 2015-16 uudessa komennossa, kun entinen maajoukkueluotsi Mikael Källman otti päävalmentajan tehtävät haltuunsa.

Källman on vankalla kokemuksellaan ja osaamisellaan tuonut uusia tuulia vantaalaisten harjoitteluun ja kauden aikana nähdään miten opit käytännössä purevat. Atlas Vantaa lähti jo viime kaudella haastamaan kärkeä, mutta ei aivan sen kyytiin yltänyt. Nyt edessä on uusi yritys.

– Askel eteenpäin ja viime kauden sijoituksen parantaminen on ehdottomasti lähtökohta. Jo runkosarjassa haetaan kotietua niin pitkälle kuin mahdollista, linjaa Källmanin aisaparina valmennuksessa toimiva Ken Sirenius.

Vantaalaisten riveissä on kaudella 2015-16 vahva balkanilaismauste, sillä joukkueessa pelaa peräti neljä serbipelaajaa. Takaiskuna on tärkeän pelinrakentajan Anthony Hellakosken paha loukkaantuminen.

– Hän on todennäköisesti koko kauden sivussa, Sirenius vahvistaa.

Atlas Vantaan finaalipaikan tiellä oli viime kevään välierissä mestari-Cocks, joka on nyt vastassa sarja-avauksessa. Sireniuksen mukaan Riihimäeltä saadaan varmasti heti kärkeen vastauksia moniin kysymyksiin. Valmista peli ei kuitenkaan heti alkukaudesta vielä ole.

– Meillä on erittäin hyvä tilaisuus mennä lauantaina Riihimäelle mittaamaan tekemisen tasoa. Fakta on kuitenkin se, että työtä on edessä vielä paljon, eli pitkällä suunnitelmalla tässä tehdään hommia, Sirenius linjaa.

Runkosarjassa kaudella 2014-15: 4.
Pudotuspelit 2014-15: putosi välierissä Cocksille 1-3, tappio pronssiotteluissa HC Westille yhteismaalein 40-52.

Seuratiedot ja pelaajalista:

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk