Siuntio

Kohti kautta: SIF

Viime kauden runkosarjan seitsemäs sija oli ainakin lievä pettymys Siuntiossa ja nyt SIF lähtee parantamaan sijoitustaan joukkueella, jossa on runsaasti nuoria lupauksia.

SIF:n riveistä on viime kauden jälkeen sivussa muutama tärkeä pelaaja ulkomaille siirtyneen Anton Luuppalan johdolla.

– Pelaajia on lähtenyt taas useampia. 1996- yntyneiden maajoukkuepelaajia on mukana useita, eli nuorella jengillä mennään. Mielenkiintoista on nähdä, miten he pärjäävät miehiä vastaan, päävalmentaja Kaj Hagman sanoo.

Toki joukkueen riveissä on myös todella vankkaa rutiinia, sillä pelaajalistalla ovat mukana niin päävalmentaja itse kuin hänen veljensä Jan Hagman. Myös Marcus Sjöstedt on tekemässä paluuta SM-liigakentille ja vankkaa rutiinia joukkueeseen tuo myös Patrik Grönberg.

Muutoksia on kuitenkin ollut paljon ja Hagman on hiukan mietteliäs arvioidessaan asetelmia kauden kynnyksellä.

– Harjoituspelit ovat menneet Ruotsissa pelillisesti ihan ok, mutta liigan alkaessa pelit ovat taas aivan erilaisia, Hagman toteaa.

Tavoitetta kaudelle ei ole lopullisesti naulattu, mutta ainakin haave pääsystä neljän joukkoon elää Siuntiossa. Hagman kuitenkin painottaa, että asetelmien suhteen ollaan kaikkineen paljon viisaampia kun kautta on takana muutaman kierroksen verran.

– Kiva olisi joskus saada aloittaa kotona pudotuspeleissä. Mutta nuorella jengillä mennään, joten liigan alku näyttää suuntaa.

Runkosarjassa kaudella 2014-15: 7.
Pudotuspelit 2014-15: putosi puolivälierissä Dickenille 0-3

Seuratiedot ja pelaajalista:

SIF

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Avainsanat:

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk