Kohti kautta: HC West

Edelliskauden pronssisiin mitaleihin päättänyt HC West lähtee kauteen osin uusiutuneella joukkueella ja myös uuden päävalmentajan johdolla.

Mikael Källman jätti tehtävänsä Westin peräsimessä monivuotisen rupeaman jälkeen ja Atlas Vantaan päävalmentajaksi siirtyneen Källmanin korvaajaksi Kauniaisiin hankittiin Mikko Koskue. Mitään dramaattista muutosta tämä ei ole merkinnyt.

– Meillä on hyvät pohjat monen vuoden ajalta Micken johdolla, joten mitään isoja muutoksia ei ole tarvinnut tehdä. Totta kai Mikko on sitten tuonut harjoitteluun ja pelaamiseen omia vivahteitaan mukaan, jatkuvuutta Westin valmennusjohdossa edustava Mikael Westerholm kertoo.

Normaaliin tapaan kausien välillä pelaajisto muuttuu, niin myös tänä kesänä Westissä. Yksi nimi nousee kuitenkin hakematta esille – Richard Sundberg nähdään jälleen Westin paidassa, kun tie toi Saksasta takaisin kotiin.

– Ricken paluu on iso asia. Sen verran kova pelimies on kyseessä, että kaikki varmasti ottaisivat hänet vastaan. Oli hieno yllätys, että hän halusi tulla takaisin, Westerholm iloitsee.

West aloittaa kautensa lauantaina SIF:ia vastaan. Westerholmin mukaan samalla päästään ensi kertaa toden teolla mittaamaan oman tekemisen tasoa, aivan kuten vastustajakin.

– Kokeneesta päästä lähti muutama pelaaja, ja nuoret rinkiin nostetut pelaajat ovat pärjänneet kohtuuhyvin.

– Siuntion kanssa meillä on sama tilanne, että oikeiden pelien alkaessa sitten nähdään poikien taso.

Runkosarjassa kaudella 2014-15: 3.
Pudotuspelit 2014-15: putosi välierissä Dickenille 0-3, voitto pronssiotteluissa Atlas Vantaasta yhteismaalein 52-40.

Seuratiedot ja pelaajalista:

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk