Runkosarjan viimeinen Stadin Derby tiistaina

Dickenin ja HIFK:n välinen kilpailu Stadin herruudesta huipentuu ainakin runkosarjan osalta tiistaina Pirkkolassa.

Asetelmat tiistaiseen otteluun ovat selvät, Stadin herruuden lisäksi pelataan isoista asioista, Dicken voi varmistaa runkosarjan kakkossijan ennen HC Westiä ja HIFK ottaa voitolla ison harppauksen kohti runkosarjan neljättä sijaa, ennen Atlasta joka hengittää Kalliolaisten niskaan. Panoksia ei ottelusta siis puutu, eikä tylsää peliä huomenna varmasti ole luvassa.

Dicken on vienyt molemmat aikaisemmat kohtaamiset nimiinsä, syksyllä Pirkkolassa ylivoimaiseen tapaan ja pari kuukautta sitten Kalliossa maalin erolla, joka syntyi ottelun vihoviimeisellä sekunnilla Thomas Hollfastin toimesta.

Dicken hävisi edellisen pelinsä SIF:aa vastaan vieraissa, kun hurmiossa pelannut isäntäjoukkue kuritti melko laihalla kokoonpanolla pelannutta lauttasaarelaisjoukkuetta. HIFK taas otti edellisessä pelissään rutiinivoiton turkulaisten nimikaimojensa kustannuksella.  Sitä edellisessä ottelussaan tosin myös HIFK kärsi tappion SIF:lle.

Ottelu Pirkkolassa alkaa tiistaina kello 19.45.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk