HC West Atlas Vantaan vieraaksi

Edelleen runkosarjan kakkostilaa tavoitteleva HC West matkaa tiistaina lyhyen vierasmatkan neljännestä sijasta toiveita elättelevän Atlas Vantaan vieraaksi.

Kummankaan tavoite ei ole enää yksin omissa käsissä ja vaatisi joka tapauksessa käytännössä voiton tiistain kohtaamisesta.

Atlas Vantaa on pienen suvantovaiheen jälkeen saamassa peliään jälleen uomiinsa. Atlas Vantaan päävalmentaja Mikael Källman on tyytyväinen kahden viime ottelun esitykseen, mutta toteaa samalla, että parannusta vaaditaan vielä, varsinkin Westin kaltaista joukkuetta vastaan.

– Westillä on hyvä puolustus, Källman sanoo seuran verkkosivuilla.

Hyökkäyksen ajoittainen puuroutuminen on yksi Atlaksen helmasynneistä, kuten nähtiin lauantaina Dynamoa vastaan Riihimäellä. Lähes kahdeksan minuutin maaliton jakso liigajumboa vastaan on vähemmän mairitteleva meriitti.

– Tarvitaan enemmän kärsivällisyyttä ja röyhkeyttä, Källman sanoi.

Atlas ei ole pystynyt voittamaan Westiä vuosikausiin. Pieni valonpilkahdus tilastoissa on syksyn 2014 kotitasapeli. Nyt toiveikkuutta lisää se, että tammikuun lopussa West pystyi vain vaivoin viemään voiton maalein 25-24. Eikä ihan pikkuseikka ole sekään, että West joutunee peliin ilman Richard Sundbergia.

Ottelu Myyrmäessä alkaa tiistaina kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk