Kuva: FSC Media

Riihimäen derby, osa 3, keskiviikkona

Dynamo Riihimäki ja Cocks kohtaavat keskiviikkona kauden kolmannessa ja mahdollisesti myös viimeisessä Riihimäen derbyssa.

Cocks porskuttaa vahvasti kohti runkosarjan voittoa ja Dynamo puolestaan majailee sarjataulukon viimeisenä. Dynamolla ei ole matkaa edellä olevaan ÅIFK:hon kuin kaksi pistettä, joten paikalliskamppailu puolivälierissäkin on edelleen täysin mahdollinen.

Nyt pelataan kuitenkin runkosarjan viimeinen derby, eikä suosikista ole epäselvyyttä. Cocks vei kauden ensimmäisen kohtaamisen 12 maalin erolla ja toisen peräti 19 maalin erolla, eikä ole tällä kaudella vielä tappiota kokenut.

Cocks koki kauden toisen pistemenetyksensä viime viikolla, kun BK-46 haki tasapelipisteen Riihimäeltä. Tästä sisuuntuneena Cocks murskasi viikonloppuna Atlas Vantaan ja osoitti todellisen nahkansa.

Dynamo puolestaan haastoi viikonloppuna hyvin HIFK:n ja osoitti tappiosta huolimatta, että pyyhettä ei missään nimessä ole vielä heitetty kehään.

Ottelu Riihimäen urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk