Puolivälierät käyntiin: HC West – BK-46 lauantaina

Runkosarjan kolmonen HC West aloittaa puolivälierät lauantaina kotonaan runkosarjassa kuudenneksi sijoittunutta HC Westia vastaan.

Westin osalta runkosarja päättyi jo viikko sitten selkeään voittoon Dynamo Riihimäestä. BK-46 sen sijaan pelasi päätösottelun runkosarjassa keskiviikkona ja jäi pahasti Cocksin jalkoihin kotikentällään.

BK:lla on ollut melkoisesti loukkaantumisia, mutta valmentaja Teddy Nordling vakuuttaa, että puolivälierissä nähdään taisteleva karjaalaisryhmä.

– Voin luvata että asenteemme tulee olemaan aivan toinen puolivälierissä HC Westia vastaan, Nordling sanoi Västra Nylandille Cocks-tappion jälkeen.

– Nyt oli ihan liian monia, jotka tunsivat olevansa vähän puolikuntoisia ja vilustuneita. Näiden negatiivisten ajatusten pitää yksinkertaisti kadota pudotuspeleissä, sillä vaivat kuuluvat käsipalloon.

Joukkueet kohtasivat vain pari viikkoa sitten ja West vei tuolloin ottelun kotonaan nimiinsä maalein 31-26. Tammikuun lopulla Karjaalla West oli vahvempi lukemin 30-18 ja myös kauden ensimmäinen kohtaaminen – Kauniaisissa – päättyi Westin selvään voittoon 32-16.

West lähtee näin ollen ottelupariin ennakkosuosikkina, mutta BK on väläytellyt ajoittain kauden aikana, eikä toki ole vailla mahdollisuuksia.

Puolivälierien avausottelu alkaa Kauniaisten luolassa lauantaina kello 16.00. Välieräpaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk