Puolivälierät käyntiin: Dicken – SIF lauantaina

Dicken kohtaa Siuntion ylpeyden, SIF:n SM-liigan puolivälieräsarjassa, joka käynnistyy lauantaina Pirkkolassa.

Joukkueiden kolmessa runkosarjakohtaamisessa Dicken oli vahvempi kahdessa ensimmäisessä ottelussa, kun taas SIF vei nimiinsä viimeisen ottelun Siuntiossa lukemin 29-25 varsin dramaattisten käänteiden jälkeen. SIF on ollut hankala vastustaja Dickenille ennenkin eikä helppoja otteluja joukkueiden välillä usein nähdä.

SIF:n pitkät takamiehet, tasaiset laiturit ja Rony Levenin hyvä maalivahtipeli ovat muodostaneet paketin, jota ei ole helppo voittaa.

Molemmilla on tässä vaiheessa kautta avainpelaajia pois peleistä, Dickenin kapteeni Joacim Bromanin kausi paketoitiin noin kuukausi sitten vaikean polvivamman johdosta, SIF:llä taas joukkueen hurjaan lentoon siivittänyt Oliver Helander mursi peukalonsa juuri Dickeniä vastaan, minkä jälkeen siuntiolaiset ovat ajautuneet tappioputkeen. Sivussa on myös maajoukkueeseen noussut Vincent Voutilainen.

– Suuri kysymys koskee pelaajaryhmää. Nyt Patrik Grönberg joutui sivuun kolhun takia ja myös Jan Hagmanin pelaaminen on epävarmaa, SIF-luotsi Kaj Hagman sanoi Dynamo-ottelun jälkeen Västra Nylandille.

Onko juuri Helanderin poissaolo ratkaiseva Dickenin jatkoonpääsyn kannalta? Mahdollisesti, mutta Kaj Hagmanin miehet ovat tunnettuja hurmiopelaajia, ja mikä ei sytyttäisi altavastaajaa enemmän kuin pudotuspelit? Juuri tämän johdosta SIF on todella hankala vastustaja aina loppukaudesta.

Vaikka lauttasaarelaiset hävisivätkin edellisen ottelunsa SIF:ä vastaan, lähtee se kuitenkin sarjaan ennakkosuosikkina.

Puolivälierien avausottelu alkaa Pirkkolassa lauantaina kello 16.15. Välieräpaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk