Länsi-Uudenmaan derby Siuntiossa lauantaina

SIF ja BK-46 iskevät yhteen lauantaina miesten SM-liigan ottelussa Siuntiossa. Panoksena on paikallisherruuden lisäksi sijoitukset tasaisessa sarjataulukossa.

BK-46:sta on vuosien saatossa tullut SIF:lle rakas paikallisvastustaja, jonka kohtaaminen herättää tunteita niin pelaajissa kuin katsojissakin. Joukkueet kohtasivat Karjaalla lokakuun lopussa ja tuolloin BK oli parempi selvin lukemin 33-24.

BK:n otteita on kauden aikana leimannut pieni epätasaisuus. Edelliset pisteensä BK otti vieraskentällä Dynamolta lukemin 23-30, viime kierroksella se puolestaan hävisi nousukuntoiselle HC Westille SISU Arenalla selvästi 18-30. SIF puolestaan otti keskiviikon kierroksella kuokkaansa vieraissa Cocksilta lukemin 36-21. Karjaalaisten sarjasijoitus on pykälää Siuntiota parempi, kuudes, ja pisteitä se on kasannut yhdeksän SIF:n viittä vastaan.

Kummankaan edellinen ottelu ei suuria hurraa-huutoja valmentajilta kirvoittanut. BK-46 kärsi viikko sitten selvän kotitappion HC Westille ja SIF puolestaan nöyrtyi viikolla selkein lukemin Cocksin vieraana. SIF-luotsi Kaj Hagman oli pettynyt joukkueensa asenteeseen ja kuvasi esitystä ”jo ennakkoon tappioksi”. Asennetta Hagman kaipaa paikalliskoitokseen aivan toiseen malliin.

– Samalla kuitenkin uskon, ettei pelaajille ole vaikeaa syttyä [BK-otteluun], Hagman sanoi Västra Nylandille.

SIF lepuutti Cocks-ottelusta peukalovammasta kärsinyttä Oliver Helanderia, joka nähtäneen kuitenkin lauantaina kentällä.

– Minusta se oli parasta ajatellen sitä, että hän pelasi viime lauantaina ja meillä on lisäksi tämä toinen ottelu edessä samalla viikolla, Hagman totesi.

Ottelu Siuntiossa alkaa lauantaina kello 16.00 ja heti sen jälkeen kello 18.15 naisten SM-sarjan ottelussa kohtaavat SIF ja HIFK. Molemmat ottelut pääsee katsomaan samalla pääsylipulla.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk