Cocks saa ÅIFK:n vieraakseen lauantaina

SM-liigan kärjessä vakuuttavasti esiintynyt Cocks saa lauantaina vieraakseen ÅIFK:n, jolle alkuvuosi on ollut todella vaikea.

ÅIFK menetti joulutauolla pelaajia ja kun loukkaantuneiden lista on lisäksi ollut pitkä, joukkue on ollut hyvin siipirikkoisena liikkeellä ja tämä on näkynyt. SIF voitti turkulaiset ensin selkein numeroin ja viimeksi ÅIFK oli täysin vailla mahdollisuuksia HIFK:n pyyhkäistessä omille teilleen käytännössä heti avausminuuteilla.

Cocksillakin on ollut omat loukkaantumishuolensa, mutta reservistä löytyy päteviä paikkaajia, kuten viimeksi SIF:aa vastaan nähtiin. Kokenut Antti Valo sai runsaasti vastuuta poissaolojen myötä ja nakutti täydet kymmenen maalia nousten ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi.

ÅIFK on napsinut viidestä pisteestä neljä Cocksin paikalliskilpailija Dynamolta – toinen voitto Riihimäellä – mutta nyt ottelun ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä. Lokakuun lopulla Turussa Cocks oli parempi 13 maalin marginaalilla.

Ottelu Riihimäen urheilutalolla alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk