Källman palaa tuttuun halliin Atlas Vantaan kohdatessa HC Westin

HC West ja Atlas Vantaa iskevät lauantaina yhteen Kauniaisten Luolassa ottelussa, jossa ratkotaan isoja asioita sarjataulukon kärkipäässä.

Viikolla komean voiton Dickenistä ottanut West kohenteli kahden pisteen myötä asemiaan ja on nyt vankasti kiinni kolmannessa sijassa. Atlas Vantaa puolestaan pitää hallussaan viidettä sijaa, mutta on pelannut ottelun edellään olevia HIFK:ta ja Westiä vähemmän.

Atlas Vantaa pääsi nautiskelemaan voitosta keskiviikkona kukistettuaan liigajumbo Dynamon 25-15. Lauantaina edessä on moninkertaisesti pahempi vastus, West kotiluolassaan, josta vantaalaiset eivät ole vuosien mittaan onnistuneet nappaamaan pistettäkään Westiltä.

Altavastaajan osaa Atlas Vantaan päävalmentaja Mikael Källman pitää seuran verkkosivujen mukaan hyvänä, kun ei ole paineita. Westin nykyisiin kikkoihin vantaalaiset tutustuvat viimeistelyharjoituksissa videolta. Tosin miehistö on Källmanille tuttu, valmensihan hän Westiä monta vuotta ennen tuloa Vantaalle. Westiä hän pitää liigan toiseksi parhaana joukkueena.

Runkosarjan kolmas tila on ollut Atlas Vantaan tavoite. Westin voitto Dickenistä mutkisti tilannetta, ja työtä on neljäntenä olevan HIFK:nkin tavoittamisessa. Avainotteluita ovatkin Atlaksen ja tähtirintaisten kaksi kohtaamista, 9. helmikuuta Helsingissä ja runkosarjan päätöskierroksella 16. maaliskuuta Myyrmäessä.

Atlas Vantaa ja HC West kohtasivat lokakuun lopulla Myyrmäessä ja tuolloin vieraat veivät pisteet niukasti maalein 23-25.

Ottelu Kauniaisissa alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk