HIFK ja SIF iskevät yhteen perjantaina

HIFK ja SIF kohtaavat perjantaina Helsingin Urheilutalolla ja SIF kauden toisessa ottelussaan avausta pistetililleen. HIFK puolestaan on pelannut jo kaksi ottelua ja kirjannut tililleen voiton ja tappion.

Vertailukohtaa antaa hyvin se, että kumpikin on kärsinyt avausottelussaan niukan tappion HC Westille. Hampaankolossa on varmasti ja näyttöhaluja riittää nyt keskinäisessä kohtaamisessa.

– Olen pahuksen pettynyt. Meillä oli paljon vastoinkäymisiä ja pääsimme silti niin hyvin asemiin. Emme pystyneet sitten sinetöimään peliä ja se harmittaa, SIF-luotsi Kaj Hagman luonnehti Västra Nylandille avausottelun jälkeen.

Vielä lähempänä pisteitä Westia vastaan oli HIFK, jonka historian ensimmäinen piste Westin vieraana jäi vain maalin päähän. Tuolloin joukkueen tehomiehenä hääri uusi tulokas, juuri Westistä siirtynyt Roman Protsenko. Mirza Mimicin siirryttyä O9 paikaltaan Cocksiin, päätti HIFK paikata aukon Sergey Shevchenkolla. Mies edusti viime kaudella Atlasta, mutta loukkaantuminen pilasi tämän tehokkaan vasurin kauden. Joukkueen viimekauden ykköspyssy Nikola Zujic jäi joukkueeseen ja häneltäkin punapaidoilla on taas lupa odottaa maalirikasta kautta.

Ottelun näyttämönä toimii siis perinteikäs ja pelaajille intiimitunnelmainen Helsingin Urheilutalo. Kamppailu käynnistyy perjantaina kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk


 

1 Vastaa
  1. juhis
    juhis says:

    Eikö HIFK:n voittoa 37-16 Dynamosta pidetä pistetilin avaamisen arvoisena? Aika epäkohteliasta Dynamoa kohtaan…

Kommentointi on suljettu.