Cocks ja HC West hakevat jatkoa voittoputkilleen

Perjantaina Riihimäen Urheilutalolla yhteen iskevät Cocks ja HC West ovat kumpikin avanneet kauden kahdella voitolla.

Cocks on kaatanut sekä Atlas Vantaan että paikallisvastustaja Dynamo Riihimäen suhteellisen kivuttomasti, kun West on puolestaan saanut urakoida selvästi enemmän ennen kuin voitot SIF:sta ja HIFK:sta ovat irronneet. Kolme perättäistä mestaruutta vienyt Cocks on ollut viime vuosina Westille kotonaan vaikea vastustaja, viimeisin vierasvoitto on vuodelta 2012.

Cocks on vain vahvistunut entisestään ja lähtee perjantain otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Ailahtelevilla esityksillä täyden pistepotin kahdesta ensimmäisestä ottelusta haalinut HC West haastaa kuitenkin ennakkoluulottomasti kotijoukkueen.

Positiivista edellisissä otteluissa Westilla on ollut maalivahtipeli sekä puolustus (vain 43 päästettyä maalia), jos hyökkäyspäähän saadaan tarkkuutta ja iskettyä lisävaihde silmään niin varmasti on tiukka ottelu luvassa. Matsin kiinnostavin taistelupari tulee olemaan laidassa vastakkain asettuvat Westin Miro Koljonen sekä Cocksin Teemu Tamminen.

Ottelu Riihimäen Urheilutalolla alkaa perjantaina kello 18.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk