HIFK HC Westin vieraaksi kaatamaan ”Luolan kirousta”

HC West isännöi lauantaina HIFK:ta ottelussa, joka on joukkueitten tähänastisen SM-liigahistorian aikana päättynyt peri yksipuolisiin tuloksiin.

Kaikkiaan 23 kohtaamisesta Kauniaisissa HC West on vienyt nimiinsä täsmälleen yhtä monta eli HIFK ei ole koskaan onnistunut pistettäkään ”Luolasta” nappaamaan matkaansa.  Tällä kertaa HIFK pääsee kuitenkin tekemään historiaa liigaykkösenä runsasmaalisen avausottelunsa turvin.

Kummassakin joukkueessa on ollut melko vauhdikas siirtokausi viime kauden päätyttyä. Westiltä poistui pelaajistosta Jan Hagman, Robin Karlsson, Roman Protcenko sekä maalivahti Rony Leven. Vieläkin tärkeämpi muutos joukkueessa oli vaihtopenkillä, kun monivuotinen päävalmentaja Mikael Källman siirtyi valmennustehtäviin Vantaan Atlakseen. Maalintekovoimaa ”eksoottisen näköisiin” West-paitoihin saapui Richard Sundbergin palatessa SM-Liigaan 2. Bundesliigasta.

Myös IFK menetti joitain pelaajia viime vuoden joukkueesta, mutta punapaitaan saapuneet Protcenko, Sergey Shevchenko, Rasmus Hallbäck ja Freddy Wickström ovat paikanneet muutokset hyvin.

HIFK aloitti liigakauden kotimatsilla viime kauden jumbojoukkuetta Dynamoa vastaan, ja tuloksena oli runsasmaalinen 37-16 avausvoitto. Westin kausi alkoi vierasmatsilla Siuntiossa, missä Sundbergin ja Sten Toomlan maaleilla West nappasi 22-26-vierasvoiton.

Ottelu Kauniaisissa alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk