Atlas Vantaa ja ÅIFK metsästävät avausvoittoaan

SM-liigan viikonloppu käynnistyy Myyrmäestä, jossa Atlas Vantaa ja ÅIFK hakevat kauden avausvoittoaan keskinäisessä ottelussa.

Atlas Vantaa jäi avauskierroksella vieraskentällä Cocksin jalkoihin ja ÅIFK puolestaan kärsi niukan kotitappion BK-46:lle.

Atlas Vantaan päävalmentaja Mikael Källman keskittyi alkuviikolla henkilökohtaiseen harjoitteluun ja erityisesti 1-1-tilanteisiin.

– Jos ei pystytä voittamaan yksi vastaan yksi -tilanteita, ei voi voittaa otteluitakaan, Källman sanoi seuran verkkosivuilla. Loppuviikon harjoituksissa pääpaino oli puolustuspelissä.

Ennakkoasetelmat kallistuvat kuitenkin selvästi Atlas Vantaalle kokeneemman pelaajiston ansiosta. Lisäksi ÅIFK on jostain syystä potenut Vantaa-kammoa ja lähtenyt tyhjin käsin kotiin vuodesta toiseen melko kesyjen esitysten jälkeen. Paljon riippuu siitä, saako Atlas hyökkäyspeliä parempaan kuosiin kuin Riihimäellä.

– Mielenkiintoinen matsi siitä tulee. Turkulaiset tulevat varmasti kovaa ja Besimin tuntien he ovat myös harjoitelleet kovaa, Atlas Vantaan varakapteeni Kenneth Åstrand sanoi viitaten ÅIFK:n päävalmentaja Beim Qerimiin.

Turkulaisryhmä on kokonaisuuteni nuori ja kokematon, mutta sekaan mahtuu myös jo kannuksensa hankkineita pelaajia, jotka osoittivat vaarallisuutensa myös avausottelussa: ÅIFK:n todelliset maalirohmut BK:ta vastaan olivat Topias Laine peräti 11 ja Andreas Nyström 9 osumalla.

Ottelu Myyrmäessä alkaa lauantaina kello 15.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelin tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk