Dicken avaa kautensa Karjaan ”superlauantaissa”

Sarjakausi Karjaalla alkaa todellisella superlauantailla, kun peräjälkeen pelataan naisten SM-sarjan avauskierroksen ottelu ja miesten SM-liigaottelu BK-46 – Dicken.

Dickenin miehet ovat viimeinen SM-liigajoukkue joka aloittaa runkosarjan, kun edellisviikonloppuna aloitettiin muiden joukkueiden toimesta tosipelit. Miehet matkaavat lauantai-illan peliinsä siis Karjaalle, jossa ensimmäisessä ottelussaan hieman yllättäen tiukoille joutuneet BK-46 voittivat vain vaivoin ÅIFK:n Turussa.

Ex-Dicken Timmy Thor nousi isoon rooliin BK:n avausvoitossa.

– Timmy oli erittäin hyvä, mutta noin paljon vastuuta ei pidä olla hänen harteillaan. Olen myös laitureihimme tyytyväinen, mutta siihen positiiviset asiat sitten loppuivatkin, BK:n toinen valmentaja Teddy Nordling ruoti avauspeliä Västra Nylandissa.

Dickenin miehistö on jonkin verran muuttunut viime kaudesta, kun Thor, Ben Weber, Philip sekä Joel Ahlgren vaihtoivat maisemia ja Joona Hertola sekä Mikael Knus ovat siirtyneet joukkueenjohtoon taustatehtäviin. Toisaalta paluumuuttaja Christoffer Modig sekä välivuoden pitänyt Casimir Stierncreutz tuovat kokoa kentälle ja nuoret omat kasvatit ovat pre-seasonin aikana kehittyneet valtavasti, on Dickenillä laittaa kentälle laadukkaita pelimiehiä alkavallakin kaudella.

Pelit Karjaalla ovat aina olleet Dickenille hankalia, eikä mitään muuta ole syytä odottaa lauantailtakaan, kun kovasti rivejään kuntoon laittanut BK janoaa lisää sarjapisteitä. Kauden ensimmäinen peli on aina jännittävä tilanne, ja pallo saattaa polttaa aika ajoin, mutta toisaalta myöhäisempi kauden aloitus on mahdollistanut enemmän yhteisiä harjoituksia, nähtäväksi jää, kumpi hallitsee hermonsa lauantai-iltana paremmin.

Ottelu SISU Arenalla alkaa lauantaina kello 19.30.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk