HC West voitto mielessä Cocksin kimppuun

HC West kohtaa kolmatta kertaa tällä kaudella Riihimäen Cocksin. Cocks porskuttaa SM-liigan kärjessä häviöittä ja tähän West lähtee hakemaan muutosta lauantaina.

Edellinen trilleri kaksikon välillä päättyi Suomen Cupin toisella kierroksella riihimäkeläisten hyväksi 32-33. Tällöin Cocksin ulkomaan vahvistukset eivät vakuuttaneet, vaan esille nousi kaksikko Nico Rönnberg ja Teemu Tamminen. Lokakuun alussa SM-liigan ottelussa Riihimäellä Cocks oli vahvempi selvemmällä kahdeksan maalin erolla.

Viime viikonlopun HIFK-tappion jälkeen West lähtee voitto mielessään joukkueena haastamaan ammattilaissikermää. Kotijoukkue, jonka kokoonpano on hieman elänyt viime peleissä, sai HIFK-otteluun orkesteriinsa takaisin kaksi tärkeää pelimannia, Anders Genbergin ja Sten Toomlan. Kumpikin kuului pelituntuman puutteesta huolimatta välittömästi joukkueen parhaimmistoon.

Omat murheensa poissaolojen kanssa Westilla on kuitenkin edelleen.

– Taistelu oli hyvä huomioiden että avauksesta puuttui neljä pelaajaa loukkaantumisten takia, West-luotsi Mikko Koskue totesi HIFK-tappion jälkeen.

Koskuen alaisuuteen kesällä siirtynyt West on säilyttänyt asemansa sarjassa edelliskausien tasolla. Moni ehti jo pohtia vajoaako joukkue Mikael Källmanin lähdön myötä sarjataulukossa alaspäin, mutta valmentajanvaihdoksella ei ole ollut merkittävää vaikutusta joukkueen iskukykyyn. Edelliskierroksella West kärsi siis niukan tappion HIFK:n vieraana, mutta muuten ainoastaan kärkikaksikko Cocks ja Dicken on ollut kauniaislaisia vahvempi.

Cocks pelasi viikollakin ja haki vierasvoiton Atlas Vantaasta joukkueelle epätyypillisen vähämaalisessa ottelussa. Atlas Vantaa piti Cocksin vain 25 maalissa, mutta vahva puolustuspelaaminen riitti Cocksille neljän maalin voittoon.

Ottelu Kauniaisten Luolassa alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk