Dynamo Riihimäki hakee avausvoittoaan Dickenistä

Dynamo Riihimäki hakee kauden avauspisteitään ja Dicken puolestaan jatkoa voittoputkelleen joukkueitten kohdatessa lauantaina Riihimäen Urheilutalolla.

Ottelun lähtökohdat ovat seuraavat: Dynamo on pelannut tällä kaudella kolme peliä ja hävinnyt jokaisen, kun taas Dicken on pelannut kaksi ja voittanut molemmat.

Edellisottelussaan ÅIFK:n vieraana Dynamo otti selkeitä askeleita eteenpäin ja oli taistelemassa voitosta vielä pitkälle toiselle jaksolle, mutta joutui lopussa taipumaan.

Dynamo on silti ajoittain vaikea vastustaja, ja varsinkin Ville Viljanen ja Osmo Tuomi ovat todella tehokkaita hyökkäyspäässä, vielä kun soppaan lisätään maalivahtilegendan Paavo Nelken paluu tolppien väliin, voi helposti todeta että puolustuskin on vahvistunut. Riihimäellä on aina hankala pelata, mutta selvää on että Dickenin osalta voidaan puhua pakkovoitosta.

Dicken on siis voittanut molemmat pelinsä, ensin BK-46:n kauden avauspelissä kymmenellä maalilla ja viime lauantaina kotiavauksessaan kovasti vahvistuneen Atlas Vantaan, 27-20 lukemin. Dickenin parhaimmistoa on ollut maalivahtiduo Roslander-Mäkelä, Bromanin veljekset sekä täksi kaudeksi punaisiin siirtynyt Christoffer Modig. Puolustusta on johtanut Teemu Hertola.

Ottelu alkaa Riihimäellä lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk