Atlas Vantaa saa BK-46:n vieraakseen

Atlas Vantaa siirtyy toisessa kotiottelussaan vanhaan tuttuun luolaan Myyrmäen urheilutaloon, joka onkin joukkueen tämän kauden pääasiallinen peliareena.

Vastaan tulee vahvistuksia saanut BK-46, jolla on voitto ÅIFK:sta ja kymmenen maalin tappio Dickenille. Atlas puolestaan on saanut kyytiä kahdessa vierasottelussa liigan huipuilta Cocksilta ja Dickeniltä ja kukisti kotonaan ÅIFK:n.

– Luvassa on kauden parasta Atlasta, vakuuttaa seuran verkkosivuilla kotijoukkueen uusi pelinrakentaja Erkka Näntö, joka on totuttu aikaisemmin näkemään puolustajana. Hän on perinyt pitkäaikaistoipilaan Anthony Hellakosken paikan.

Karjaalaisia Näntö pitää hyvänä vastustajana.

– Heitä vastaan on kiva pelata. Heidän tyylinsä sopii meille.

BK-46 sai täksi kaudeksi muutaman paluumuuttajan ja täysin uutena Dickenistä aiemmin tutun väkkärän Timmy Thorin.

– Vaikka BK on kokonaisuutena vahvistunut, pidän Thoria varsinaisesti ainoana todellisena vahvistuksena. Joukkue on parempi kuin viime vuonna, mutta olemme voittajasuosikkeja kotihallissa, Källman sanoi kasvattajaseurastaan, jonka eväillä hän lähti aikoinaan menestymään kivikovassa Bundesliigassa.

Ottelu Myyrmäen Urheilutalolla alkaa lauantaina kello 15.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk